top of page

What-Women-Want

Showroom - Earth Balance website.jpg

De consument heeft tegenwoordig volop keuze. De samenstelling van het assortiment op het schap wordt steeds belangrijker. Met een eigentijdse collectie, opgebouwd vanuit trends kun je de klant verrassen en inspireren. De markt verwacht steeds meer van onze kwekers. Laat je inspireren door de 'What-Women-Want collectie' ... Laat je verrassen door alle mogelijkheden met ons assortiment kamerplanten, sfeer artikelen, en verpakking oplossingen.

Sinds 2014 is What-Women-Want actief. Onze naam, met een knipoog naar onze grootste doelgroep, is inmiddels een begrip geworden. Onder deze naam stellen de product-developers diverse collecties samen met producten van onze kwekers, gecombineerd met trendy toegevoegde waarde artikelen.

De samenwerking met Trendlogic® geeft ons de juiste inzichten om de artikelen van onze kwekers aan te laten sluiten bij de tijdgeest en hierbij ook in te spelen op de verschillende stijlgroepen. Met de inzet van deze unieke werkwijze ontzorgen we de klanten van onze kwekers door een beter afgestemd aanbod op de vraag uit de markt. Uiteindelijk is ons gezamenlijk doel dat de samengestelde artikelen beter aansluiten op de verwachting van de consument. Bij de sourcing van de verschillende materialen worden we geholpen door een netwerk van creatieve leveranciers die innovatie kunnen leveren op het gebied van potten, glaswerk, manden, displays en verschillende verpakkingen.

Neem eens contact op voor een bezoek aan onze showroom, volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

bottom of page