top of page

EVEN VOORSTELLEN

Waarschijnlijk hebben jullie mijn naam al een keer voorbij zien komen of horen vallen. Hoog tijd om mezelf aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Cora Noordam, tuindersdochter en opgegroeid in Maasdijk. Sinds 2012 het plantenconcept NTRLK van Ramon Bentvelzen (Noviflora) overgenomen. NTRLK is een echte jaw-breaker, maar staat heel simpel voor ‘Natuurlijk’.


De eerste jaren vooral werkzaam geweest als greenstyliste voor o.a. VT Wonen, Elle-Decoration, Bakker-Hillegom, maar ook werkzaam voor exporteurs en verschillende plantenkwekers in de sierteeltsector. Vooral de plantenkwekers hebben mij de afgelopen jaren benaderd voor ondersteuning in hun marketing en communicatie.

Eind vorig jaar hebben Marcel en Anja een vraagstuk bij mij neergelegd; “Hoe nu verder met What-Women-Want en wat is er nodig om een 2.0 versie te creëren?”

Na het achterlaten van een presentatie, dezelfde denkrichting en niet onbelangrijk een hele goede klik dit jaar gestart.


En gestart in de zin van het oppakken en updaten van alle communicatiekanalen, waaronder het schrijven van een blog, nieuwsbrieven en alle social-media.192 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page