top of page

Welkom Kwekerij Fransen Orchideeën

We zijn niet alleen blij met een nieuwe WWW-kweker, ook het assortiment is feestje om mee te mogen werken. Kwekerij Fransen staat bekend om de Sa-nook® Dendrobium, een bijzondere serie Dendrobiums. De naam is afgeleid van het Thaise woord Sa-Nook wat betekent dat je het naar je zin hebt.

Ook staat het voor 'samen plezier maken, verheugd zijn over iets of iemand en 'genieten' met de hoofdletter 'G'. In Thailand is plezier maken zelfs een manier van leven, een levensmotto waar wij westerlingen, met ons gehaaste leven en overvolle agenda nog veel van kunnen leren. De eerste stap naar genieten is om een Sa-Nook Dendrobium in huis te halen en te genieten van het Sa-Nook gevoel.


Met meer dan 20 jaar ervaring worden de Dendrobiums met veel zorg en toewijding gekweekt. De kunst is om alle planten van een partij op tijd te laten bloeien. Niet eenvoudig, omdat de Dendrobium nog veel geheimen heeft; het is bijvoorbeeld niet altijd even goed te voorspellen wanneer een plant zal gaan bloeien. Die mystiek maakt de Dendrobium misschien wel tot de meest bijzondere orchidee!


Bij Kwekerij Fransen staat maar liefst 20.000 vierkante meter vol met deze kleurrijke Dendrobiums. Klaar voor een plekje in onze huiskamers en ons te kunnen te laten genieten van het Sa-Nook gevoel.

112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page